5 forme pentru prajituri ce nu trebuie sa va lipseasca din bucatarie (P)

forme pentru prajituri ce nu trebuie sa va lipseasca

Daca va place sa faceti parjituri, trebuie sa stiti ca aveti nevoie de mult mai mult decat o simpla tava. A face prajituri este o arta si trebuie sa invetsiti in cateva ustensile indispensabile pentru a incanta pe toata lumea cu creatiile dvs. Se pare ca exista tavi, diferite ca forma, dimensiune si textura, pentru anumite tipuri de produse coapte.

Vestea buna este ca la magazinul online Hobbychef.ro veti gasi toate tipurile de forme pentru prajituri indispensabile intr-o bucatarie bine utilata.

Produsele sunt de calitate, de la branduri cunoscute in universul gastronomic, iar preturile sunt accesibile oricui. Dar iata ce ar trebui sa alegem:

  1. Rama dreptunghiulara reglabila

Aceasta forma este ideala pentru mai multe tipuri de blaturi pentru prajituri. Fie ca dorim sa facem placinta sau prajitura cu visine, regland forma, vom putea sa coacem foi pentru cantitati diferite. La Hobbychef.ro exista si rama rotunda, speciala pentru torturi de dimensiuni mai mari sau mai mici. Aceste ustensile sunt realizate din inox de cea mai buna calitate, rezistente si ursor de curatat.

  1. Tava de copt

Aceste tavi de copt plate au o margine superficiala in jurul marginii. Sunt perfecte pentru orice, de la prajirea cartofilor pana la prajituri si biscuiti de casa. Este idnicat sa folositi o foaie de copt pentru ca produsele sa nu se prinda de fundul tavii. Tavile de la Hobbychef.ro au diverse dimensiuni si forme, astfel incat sa incapa in cuptoare mai mari sau mai mici.

  1. Forma pentru briose

Muffins si cupcakes sunt preferatele copiilor si nu numai, asa ca o forma speciala pentru briose nu trebuie sa va lipseasca din bucatarie. Majoritatea formelor sunt realizate din aluminiu sau inox marmorat. Hobbychef.ro ofera mai multe tipuri de astfel de forme.

  1. Tava pentru cozonac

Pana si bunica are o astfel de tava. Este cel mai cunoscut si utilizat tip de forma pentru prajituri. Este ideala pentru coacerea cozonacilor, checurilor, dar si a painii sau a altor preparate (drob, de exemplu) ce au forma acestei tavi.  La Hobbychef.ro, tavile pot fi din aluminiu, satinate, plexiglas sau emailate.

  1. Forma Kugelhopf

Prajiturile coapte in acest tip de forma sunt minuni unice si nu au nevoie de inghetare pentru a arata frumos atunci cand sunt servite. Aceste forme produc prajituri perfecte, pe care le puteti face si servi in orice ocazie.

  1. Forme de silicon

Formele de silicon pentru prajituri sunt foarte populare in zilele noastre datorita versatilitatii si designurilor atragatoare. Siliconul prezinta cateva avantaje asupra carora vom insista putin. In ciuda faptului ca este usor, siliconul este un material puternic si rezistent, care poate dura mult timp. Ustensilele pot fi folosite de mai multe ori, fara a va face griji pentru daune. Nu se estompeaza si nu se vor indoi sau sparge daca va scapa accidental pe o podea de bucatarie. De asemenea, au  capacitati excelente antiaderente. Nici nu trebuie sa folositi grasime sau spray de copt. Produsele coapte se vor desprinde usor si fara efort. Mancarea se coace uniform si se rumeneste frumos. Spre deosebire de metal, o tigaie din silicon opreste procesul de coacere odata scos din cuptor. Se raceste rapid, ceea ce o face convenabila pentru utilizare. Tava din silicon ofera o curatare usoara, deoarece are o suprafata pe care alimentele nu se lipesc. Puteti curata tigaile folosind doar apa calda si sapun, dar si ele sunt in siguranta si in masina de spalat vase.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.