6 moduri prin care te poți simți tânăr(ă) și după terminarea masterului (P)

te poți simți tânăr

Adesea spunem că vârsta este doar un număr, dar nu de fiecare dată este adevărat pentru că o dată cu vârsta vin și o grămadă de probleme și griji care nu ne mai lasă să ne bucurăm de ceea ce ne place cu adevărat. În continuare vom vorbi despre 10 lucruri pe care le poți face pentru a-ți îmbunătăți starea generală și a te simți o persoană mai tânără, dar și a avea o state de spirit mult mai pozitivă.

Concentrează-te pe factorii care te motivează

Pentru a reuși în a duce la bun sfârșit toate lucrurile despre care vorbim trebuie să te concentrezi pe factorii care te motivează, deci să te gândești la motivele pentru care vrei să te simți o persoană mai tânără și de ce ai nevoie de acea energie în plus.

Schimbă-ți look-ul

Un alt motiv pentru care anumite persoane nu se mai simt tinere este pentru că intră într-o rutină a vieții, poartă aceleași haine și nu mai fac nimic pentru a-și îmbunătăți look-ul. Soluția este să mergi la un salon de coafură, să îți aranjezi părul și să cumperi hainele alea pe care tot zici că vrei să le cumperi, dar nu ai apucat niciodată.

Spre exemplu, poți arunca un ochi peste colecția Alexander McQueen deoarece aceasta are elemente care cu siguranță îți va aduce aminte de spiritul de libertate și, așa cum zice și melodia, tânăr ca la 20 de ani te vei simți. Ceea ce am văzut foarte interesant la această colecție este faptul că poți crea întregi ținute cu produse oferite de brand deoarece, dacă accesați link-ul de mai sus, veți vedea că începe cu articole de încălțăminte și continuă cu tricouri, pantaloni de diferite modele, dar și accesorii precum șepcile și curelele.

Începe un program de exerciții

Sportul are un rol foarte important în păstrarea calității vieții și este recomandat să îl practicați zilnic, indiferent de vârstă. Dacă nu a făcut parte din interesele și activitățile de până acum, partea bună este că poți începe să practici un sport la orice vârstă.

Pierderea în greutate

Nimic nu se compară cu senzația de libertate pe care ți-o dă câteva KG în minus și acest lucru merge concomitent cu ceea ce am vorbit mai sus despre exerciții, dar și cu schimbarea look-ului.

Meditează

Studiile spun că cel puțin 10 minute de meditare pe zi te pot ajuta în foarte multe probleme în ceea ce privește sănătatea, dar ajută și la dezvoltarea unui echilibru personal care te va face să te simți, per total, mai bine. Acum chiar dacă nu crezi în aceste tehnici, vei obține totuși, 10 minute de liniște pe zi care cu siguranță te vor ajuta.

Distrează-te

Prin distracție nu mă refer să iei cluburile din centru la rând, dar dacă vrei să faci asta poate fi o soluție viabilă. Deși nici eu nu prea mai frecventez cluburile de la vreo 24 de ani pentru că asta e media de vârstă pe acolo oricum. Ideea este că trebuie să faci lucruri care să te bine dispună, să ieși cu prietenii în oraș, să organizezi seri de board games, drumeții și alte activități pe care dorești să le faci.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.