Avantajele si dezavantajele consumabilelor de unica folosinta (P)

consumabilelor de unica folosinta

Consumabilele de unica folosinta pot fi cu adevarat utile in diferite situatii. Sunt probabil una din cele mai intelepte inventii ale umanitatii care ne este de mare folos la nivel larg.

Aceste consumabile de unica folosinta au numeroase avantaje, dar si unele dezavantaje. Este foarte important ca populatie sa fim informati si sa cunoastem toate aceste detalii, pentru o viata cat mai usoara, mai trainica si mai usoara.

Avantajele si dezavantajele consumabilelor de unica folosinta

Avantajele consumabilelor de unica folosinta

Unul dintre principalele avantaje pe care le au aceste consumabile de unica folosinta (farfurii, pahare, bete frigarui, folii alimentare, etc.) este faptul ca pot fi utilizate pe o arie larga, atat de catre persoanele individuale, fara o ocazie si/sau un eveniment anume, fie de catre societati. Poti folosi aceste consumabile pentru angajati, dar si pentru organizarea de evenimente importante unde sunt multi invitati insa nu-ti permiti costurile unui eveniment cu fast sau pur si simplu daca nu vrei sa investesti foarte mult in acesta.

Poti apela la farfurii de unica folosinta si la alte consumabile similare ce nu necesita investitii mari si care-ti permiti sa organizezi un eveniment pe placul tau. Ba mai mult, utilizand aceste consumabile poti mari lista invitatilor, mai ales daca deja ti-ai stabilit si un meniu la fel de accesibil, pe care il poti prepara cu usurinta in casa.

Un alt avantaj al acestor accesorii este si cel legat de sanatate. Consumabilele de unica folosinta sunt destinate uzului unic, pe moment, ceea ce inseamna ca fiecare invitat/persoana va avea propriile tacamuri. Pe principiul ca niciodata nu poti cunoaste o persoana suficient de bine, mai ales din punct de vedere medical, aceste consumabile te ajuta sa-ti mentii sanatatea deoarece nu se produce un contact cu celelalte persoane care pot fi purtatoare de bacterii si virusi si care pot da nastere la diferite boli.

Cel mai important aspect pentru gospodinele care au foarte putin timp liber este reprezentat de economia de resurse si timp pe care o poti face. Dupa utilizarea acestor consumabile nu mai esti nevoit sa speli un numar imens de vesela, caci ele se arunca cu usurinta. Astfel economisesti timp extrem de pretios si in acelasi timp nici nu mai trebuie sa folosesti cantitati enorme de detergent si/sau dezinfectanti. Este de mentionat si faptul ca ele te ajuta astfel sa fii o persoana mai organizata si mai relaxata, mai ales cand vine vorba de evenimente de amploare.

 

Dezavantajele consumabilelor de unica folosinta

Exista un dezavantaj principal pe care il au aceste consumabile catering. In cadrul unui eveniment de amploare se aduna foarte multa materie plastica care, la momentul actual, reprezinta cea mai mare problema in grija pentru salvarea mediului si pentru conservarea acestuia pentru generatiile viitoare. Recomandat este atunci cand folosesti astfel de cantitati ridicate de materiale plastice sa le depozitezi separat si sa le inmanezi societatilor de profil care stiu cum pot fi eliminate corespunzator si/sau revalorificate. Acest lucru nu impune costuri si in acelasi timp devii si o persoana responsabila si dedicata in grija pentru mediul inconjurator.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.