Dezmembrari Lilieci – tot ce-i mai bun pentru autoturismul dumneavoastra! (P)

Dezmembrari Lilieci

Majoritatea soferilor ce intampina probleme cu atoturismele si sunt in cautarea unor piese de schimb, au o nedumerire in ceea ce priveste achizitionarea unor piese auto second hand din dezmembrari, fie de origine, fie after market.

In toate aceste trei situatii, avem bineinteles avantaje si dezavantaje care trebuie atent studiate inainte, astfel incat sa puteti face cea mai inteleapta alegere pentru nevoile dumneavoastra

Piesele noi ce provin de la producatorul marcii auto, de cele mai multe ori intradevar sunt bune calitativ, insa pretul de achzitie este unul mult prea ridicat, chiar si pentru masinile vechi.

In ceea ce priveste piesele after market, acestea au un pret relativ mic de achizitie, la prima vedere unul corect in functie de varsta masinii, dar de cele mai multe ori calitatea lasa complet de dorit existand riscul ca acestea sa se defecteze chiar si dupa cateva luni sau chiar saptamani. Exista si exceptii insa trebuie sa va documentati imprealabil in legatura cu brand-urile cele mai recomandate inainte de o astfel de investitie.

Daca pentru cele doua cazuri de mai sus putem considera ca stim foarte bine despre ce este vorba, ei bine in cazul pieselor din dezmembrari lucrurile sunt putin mai complicate insa cu putina atentie veti putea face niste investitii extrem de avantajoase pentru autoturismul dumneavoastra.

Exista riscuri daca veti achizitiona piese ce provin din dezmembrari auto, insa puteti achizitiona piese care desi au un grad de uzura sunt totusi piese de origine, se vor comporta precum cele noi tot de origine, dar mai ales se vor comporta mult mai bine fata de cele after market, iar preturile sunt mult mai mici.

Dupa cum am precizat, in momentul in care sunteti in cautarea unor piese din dezmembrari, este bine sa alegeti sa achizitionati dintr-un parc de dezmembrari autorizat, astfel incat sa puteti beneficia de toate facilitatile precum in cazul achizitonarii unei piese noi.

Un astfel de parc de dezmembrari unde veti beneficia de cel mai bun tratament, este dezmembrari Lilieci, ce se afla localizat in judetul Ialomita, Lilieci. Aici va sunt puse la dispozitie o gama extrem de variata de piese si componente de cea mai buna calitate si la preturi extrem de avantajoase, pentru toate buzunarele.

Dezmembrari Lilieci

In general cele mai bune afaceri cu piese din dezmembrari sunt reprezentate de achizitionarea componentelor de exterior, cele care tin de caroserie. Portiere, haion, aripi, capota si asa mai departe, deoarece pe acestea le puteti achizitona daca aveti putin noroc, exact in culoarea autoturismului pentru care aveti nevoie, ceea ce va insemna economii considerabile deoarece nu vor mai necesita vopsiri, si stim cu totii ca vopsirea unei singure componente implica un cost destul de ridicat.

In ceea ce priveste preturile pentru componentele exterioare de care aveti nevoie, cu atat mai mult daca se nimeresc in culoare, pot fi mult mai mici decat o revopsire in sine, la care s-ar mai adauga si costul componentei.

Pe langa toate acestea se pot achizitiona din dezmembrari multe alte piese sau componente, precum motoare intregi cu sau fara accesorii, alternatoare, electromotare, tobe de esapament, radiatoare, faruri, triple, parbrize, lunete sau geamuri laterale, jante, plus multe multe altele.

Trebuie de asemenea sa fim atenti si ce piese dorim sa achizitionam, deoarece nu este recomandat sa puneti pe masina anumite piese de tip consumabile, piese care din momentul montarii, mai mult ar dauna decat sa iti aduca vreun beneficiu, in plus fiind si bani cheltuiti de pomana, precum discuri si placute de frana, kit de ambreiaj.

Nu trebuie montate piese consumabile, indiferent de ceea ce ti-ar spune vanzatorul despre acestea, cat de mult te-ar incuraja si indiferent de cat de mic este pretul, deoarece totul se va transforma in scurt timp intr-o investitie mult mai mare.

Este necesar sa achizitionati piese bune si atent verificate, deoarece un simplu defect neobservat, poate duce la lucruri destul de serioase pentru toti pasagerii autoturismului cu pricina, cat si pentru ceilalti participanti ai traficului, intrucat pot exista piese care par in regula la priva vedere, dar defapt pot da nastere unor probleme mari daca cedeaza.

Pentru a putea fi siguri ca veti face o alegere buna cu piesele second hand, trebuie sa va asigurati ca veti cumpara in primul rand piese de la comercianti autorizati si de incredere precum sunt cei de la dezmembrari Lilieci, care au posibilitatea si doresc sa va ofere o garantie la mana.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.