Tipuri de baloane (P)

Tipuri de baloane

In fiecare an, milioane de copii gazduiesc si participa la petreceri dedicate  zilei de nastere. La o petrecere aniversara exista tort, inghetata, jocuri, cadouri si, bineinteles, baloane. Exista mai multe tipuri de baloane fabricate astazi si fiecare are propriul scop. Indiferent daca organizati o petrecere aniversara sau un eveniment special, veti avea nevoie de tipul potrivit de baloane pentru un succes garantat.

Tipuri de baloane

Baloane de petrecere

Cel mai popular si mai obisnuit tip de balon este un balon obisnuit de petrecere. Aceste baloane sunt confectionate din latex si sunt rotunde. De obicei vin in pachete mari pentru decorarea petrecerilor si festivitatilor. Unele baloane latex de petrecere au mesaje distractive imprimate pe ele.

Baloane din folie si Mylar

Baloanele din folie si Mylar au aspect metalic si pot fi tiparite cu imagini sau mesaje. Baloanele cu folie sunt de obicei din foi de nailon si tind sa mentina heliul mult mai bine decat baloanele din latex sau din cauciuc. Baloanele Mylar sunt realizate dintr-un tip de film de poliester. Aceste tipuri de baloane metalizate sunt, in general, mai scumpe, dar ele reprezinta un cadou distractiv sau un obiect de decor pentru nunti si petreceri.

Baloane cu heliu

Cand baloanele de cauciuc sunt umplute cu heliu, acestea plutesc. Acest lucru creeaza un mediu festiv pentru petreceri si puteti trimite baloanele pe cer cu ocazia acestor evenimente. Pentru a ajuta heliul sa tina mai mult, unele baloane pentru heliu au o acoperire interioara (tratament hi float). Baloanele cu heliu reprezinta decoratiuni de petrecere excelente, ieftine. Cumparati baloane cu heliu de la magazinele de aprovizionare pentru petreceri, cum ar fi Balloons Shop din Bucureti, sau cumparati-va baloane si inchiriati un rezervor de heliu pentru a umple numarul de baloane de care aveti nevoie. Baloanele sunt elemente de decor ideale pentru diferite tipuri de petreceri, cum ar fi aniversarile, majoratele, absolvirile si nuntile. Puteti utiliza, de asemenea, baloane pentru evenimente scolare, cum ar fi balurile bobocilor sau petrecerile de sfarsit de an, sau intalniri, conferinte si alte evenimente de afaceri.

La Balloons Shop puteti alege dintr-o gama diversificata de baloane din latex sau din folie si, pentru cei care au un eveniment deosebit, echipa poate pune la dispozitie inclusiv baloane personalizate. Acestea se pot imprima cu orice mesaj, nume, varsta sau diverse elemente specifice petrecerii, preferatele sarbatoritilor. Baloanele sunt livrate dezumflate si vor avea inclusa codita de rafie necesara pentru legarea baloanelor. Tot ceea ce trebuie sa faceti, este sa le umflati si apoi sa va bucurati de petrecere. Odata umflate cu heliu, baloanele plutesc pana la 3 saptamani, fiind confectionate din folie metalizata rezistenta.

Indiferent de petrecerea pe care o aveti, modelel se vor preta oricarui eveniment. De asemenea, Balloons Shop poate pune la dispozitie un kit arcada pentru baloane ce va infrumuseta intrarea in localul unde are loc petrecere. Trebuie mentionat faptul ca preturile sunt mai mult decat accesibile si comanda oricarui produs va veni cat se poate de repede, daca acesta se regaseste pe stoc. Nu uitati: site-ul se numeste baloane-personalizate.ro si aici puteti gasi cele mai frumoase modele si cei mai buni experti in baloane!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.